10 %-OTVORITVENI POPUST na prednaročila edinstvenih BOSONOGIH ZIMSKIH ŠKORNJEV, tudi za ekstremne zimske razmere | Be Lenka SNOWFOX (št. 25-37) ❄️ KODA za POPUST: BOSONOGITUDIPOZIMI10 (tudi na že znižano ceno, do vključno ned., 27. 10. 2022). Dostava med 9. in 12. 12. 2022. Možna MENJAVA in VRAČILO DENARJA.

%-AKTUALNE KODE:  *FREETSENSATION *13 % popust – obutev Freet po rednih cenah (do preklica).         **MINUS8 **8 % popust – velja na vse izdelke na spletni polički Vitababy (do vključno 28. 2. 2023).

%% KODA za 13 % popust na bosonogo obutev Freet po rednih cenah: FREETSENSATION. Velja do 20. 8. 2023.

%% KODA za 20 % popust na vsa ekološka poletna, jesenska in zimska oblačila, tudi na že močno znižane izdelke: POLETJE. Velja do 20. 8. 2023.

❄️ ALI STE SI ŽE NAREDILI PRAZNIČNO ZALOGO EKO PLENIC? Ali že imate toplo, nepremočljivo BOSONOGO OBUTEV za zimske radosti? ❄️ VIKEND KODA ZA 8 %-POPUST NA VSE: LJUBIMZIMO8 Vitababy bo med 24. 12. in 2. 1. 2022 NA POČITNICAH. Naročila, oddana po 24. 12. 2022, bodo odpremljena od 3. 1. 2023 dalje, enako velja za osebne prevzeme in pomerjanja.

💝 Dragi Vitababy Prijatelji. 💝
🎄 Naj vas prevzameta mir in praznično veselje. 🎄 Naj vam novo leto 2023 prinese 🎄najboljše ter vas v polnosti podpre. 🎄
Z ljubeznijo, Nadja, Tjaša, Milan

❄️⛄ Vitababy je NA POČITNICAH med 24. 12. in 2. 1. 2023. Naročila, oddana v tem času, bodo odpremljena od 3. 1. 2023 dalje. ⛄ ❄️

BLOG
PRIJAVA NA E-NOVICE
Prijavite se na #VITABABY
novice.

IVN BEST

Ta standard kakovosti, najbolj znan v Evropi, je veliko večji od sedanjih zakonskih norm v Evropski uniji. To je znak kakovosti z najstrožjimi zahtevami za ekološko proizvodnjo tekstila. Od leta 2000 najbolje odraža standarde, ki jih IVN (International Association of Natural Textile Industry) izvaja za okolju prijazne tekstilne izdelke. Nadzorujejo celotno tekstilno verigo, tako z vidika ekologije kot družbene odgovornosti. Izdelki, ki izpolnjujejo ta standard, so preverjeni.

Standard IVN BEST je strožji oziroma zahtevnejši standard kot standard GOTS

Vsak objekt za predelavo, vključen v proizvodnjo IVN BEST certificiranega izdelka, je dolžan vzdrževati predhodno določene socialne standarde, ki se spremljajo na spletni strani. IVN BEST socialni standardi temeljijo na temeljnih normah Mednarodne organizacije dela (ILO):

– da ni prisilnega ali suženjskega dela
– da je zagotovljena pravica do svobodnega združevanja in pogajanj za sklenitev pogodb
– spoštljivost ter zagotovljeni zdravi pogoji dela
– da ne delajo otroci
– da plače zadostujejo najmanj za kritje življenjskih stroškov
– da ni diskriminacije in izkoriščanja.

Košarica
Ni izdelkov v košarici!
Nadaljuj z nakupovanjem