Spletna trgovina deluje 24 ur na dan, vse dni v tednu. Naročila odpremimo v najkrajšem možnem času.

0
BLOG
PRIJAVA NA E-NOVICE
Prijavite se na #VITABABY
novice.
Dr. Jacob's Vitamin D3K2 kapljice
Dr. Jacob's Vitamin D3K2 kapljice
Dr. Jacob's Vitamin D3K2 kapljice

Dr. Jacob's Vitamin D3K2 kapljice

Kombinacija vitamina D3 z vitaminom K2, pridobljenega iz rastlinskih surovin, ohranja zdravje kosti. Izdelek vsebuje dolgoverižni vitamin K2 (menakinon-7), ki ima visoko biološko razpoložljivost.

Količina: 20 ml (600 kapljic).
Sestava: ’’High-oleic’’ sončnično olje (94 %), antioksidant: tokoferolni izvlečki (vitamin E naravnega izvora), vitamin D3 (pridobljen s pomočjo UV svetlobe iz lanolina iz ovčje volne), vitamin K2 (menakinon, all-trans MK7). 
19.95 
Dostava: 1-3 delovne dni.
Dodaj na seznam želja
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Opis izdelka

SINERGIJA VITAMINOV ZA KOSTI IN IMUNSKI SISTEM

 • Visoko koncentriran: 20 μg vitamina D3 (800 I. E.) na odmerek + 19 μg vitamina K2.
 • Visoka biološka razpoložljivost: v maščobi topna vitamina D3 in K2 v sončničnem olju.
 • Sončnično olje z visoko vsebnostjo oleinske kisline ’’high-oleic’’
 • Naravni tokoferoli omogočajo dolgotrajno stabilnost izdelka.
 • Steklenička vsebuje 600 odmerkov.
 • Preprosto doziranje s pomočjo natančne kapalke.
 • Primerno za vegetarijance.

ZAKAJ JEMLJEMO VISOKOKONCENTRIRANI VITAMIN D3 Z VITAMINOM K2

Za optimalno podporo kostem se priporoča sočasno jemanje vitaminov D3 in K2. V izdelku Dr. Jacob’s Vitamin D3K2 kapljice se nahajata oba vitamina v praktični kombinaciji in smiselnem razmerju.

Vitamin D je potreben za ohranjanje zdravja kosti in zob, za pravilno delovanje mišičevja in imunskega sistema. Pri omejenem izpostavljanju soncu telesu lastni vitamin D (nastaja v koži) in vitamin D (ga zaužijemo s hrano) praviloma ne zadostujeta več.

Vitamin K igra prav tako pomembno vlogo pri kostni presnovi in je v kombinaciji z vitaminom D odgovoren za ohranjanje zdravja kosti. Izdelek vsebuje dolgoverižni vitamin K2 (menakinon-7), ki ima visoko biološko razpoložljivost. Pridobljen je iz rastlinskih surovin.

VITAMINA D3 IN K2 PRISPEVATA K OPTIMALNEMU DELOVANJU TELESNIH FUNKCIJ. 

Vitamin D3 podpira delovanje in ohranjanje:

 • imunskega sistema,
 • kosti in zob,
 • mišičnega sistema.

Vitamin K2 podpira:

 • ohranjanje kosti,
 • strjevanje krvi.

MOŽNOST POSAMIČNEGA ODMERJANJA

Z izdelkoma Dr. Jacob‘s Vitamin D3 kapljice in Vitamin K2 kapljice je mogoče oba vitamina (D3 in K2) – po navodilih zdravnika ali terapevta – poljubno kombinirati. Če bi namenoma želeli zvišati nivo zgolj enega izmed obeh vitaminov v telesu, potem se preprosto odločite samo za enega izmed obeh ponujenih izdelkov.

OLEINSKA KISLINA

Dr. Jacob’s vitamin D3 kapljice so bile prve kapljice z vitaminom D3, ki so se pojavile na policah nemških lekarn. Razvoj izdelka je vključeval testiranje različnih nosilnih olj, med katerimi se je najbolje odrezalo naravno sončnično olje, saj ohranja stabilnost izdelka, prav tako pa deluje v sinergiji s tokoferoli, ki jih poznamo pod imenom vitamin E.

Sončnično olje z visoko vsebnostjo oleinske kisline (’’high-oleic’’)  spada med najobstojnejša rastlinska olja, zato se vitamini v izdelku ohranijo v nespremenjeni količini tudi več mesecev. Takšna stabilnost sicer ni samoumevna, saj so tokoferoli in vitamin D3 izredno občutljivi na svetlobo in stik s kisikom. Testiranja vsebnosti vitamina D3 v sojinem olju so pokazala, da v tem nosilnem olju pod vplivom svetlobe sčasoma izgubi več kot polovica vsebovanega vitamina D3.

Kombinacija v maščobah topnega vitamina D in varovalnih gama tokoferolov zagotavlja dolgotrajno stabilnost izdelka in visoko biološko razpoložljivost. Vsebuje zelo malo nasičenih in omega-6 maščobnih kislin, ki jih je sicer v sodobni prehrani preveč.

Sestavine: ’’High-oleic’’ sončnično olje (94 %), antioksidant: tokoferolni izvlečki (vitamin E naravnega izvora), vitamin D3 (pridobljen s pomočjo UV svetlobe iz lanolina iz ovčje volne), vitamin K2 (menakinon, all-trans MK7).

Izdelek je primeren za vegetarijance.

Hranilne vrednosti:

 

Sestavine 1 kapljica % PDV*
Vitamin D3

Vitamin K2

20 µg (800 I.E.)

20 µg

400 %

27 %

*priporočeni dnevni vnos

Neto količina: 20 ml (600 odmerkov).

Navodila za uporabo: Odrasli in otroci, stari več kot eno leto: 1 kapljica (800 I.E.) na dan, kapnemo direktno pod/na jezik.
Dojenčki: 1 kapljica vsak drugi dan, kapnemo direktno pod/na jezik.

Opozorilo: Pri sočasnem jemanju antagonistov vitamina K (zaviralcev strjevanja tipa kumarin) se je potrebno posvetovati z zdravnikom. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjujte nedosegljivo otrokom!

Shranjevanje: Po odprtju porabimo v 6 mesecih. Izdelek hranimo na temnem in hladnem mestu (6 – 25 °C).

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.

Nemško podjetje Dr. Jacob's je bilo ustanovljeno leta 1997. Več o podjetju lahko najdete na njihovi uradni spletni strani: www.drjacobs.de  
COVID-19 z vidika Biološke medicine
Večina novic obravnava novi koronavirus kot grožnjo, ki je sposobna uničiti našo civilizacijo in bi morali biti vsi obsedeni z maksimalnim izogibanjem, da se ne okužimo. Na švicarski Kliniki Paracelsus, v zibki sodobne biološke medicine, imajo glede tega svoj pogled, ki ga želimo deliti z vami v naslednjih vrsticah.
Preberi več
Zakaj sosedovi niso bolni?
Te dni neštetokrat slišimo, češ da je otrok v vrtcu »staknil« virozo, ki se zdaj kot štafeta prenaša od enega družinskega člana na drugega. Drži, virusi so nalezljivi. Toda kako to, da se vedno lotijo enih in istih ljudi, drugih pa se niti ne pritaknejo?
Preberi več
Mame s kondicijo ameriških marincev?
Od kod vzeti dodatno drobtinico energije za preživetje še enega dneva »na fronti«?
Preberi več

Izbirate tudi lahko med

Vitababy

PRIPOROČA

preberite zanimivosti na
našem Vitababy BLOGU
1

junij

2021

Novice

1 junija 2021

Ponovno skupaj naročamo ekološka oblačila in dodatke KITE. Ta barvita in slikovita ekološka oblačila so tako prisrčnih barv in vzorcev, da se z lahkoto zaljubiš vanje. Poleg čudovitega izgleda pa seveda ustrezajo najvišjim ekološkim standardom.
15

marec

2021

Novice

15 marca 2021

Ponovno skupaj naročamo ekološka oblačila in dodatke KITE. Ta barvita in slikovita ekološka oblačila so tako prisrčnih barv in vzorcev, da se z lahkoto zaljubiš vanje. Poleg čudovitega izgleda pa seveda ustrezajo najvišjim ekološkim standardom.
4

februar

2021

Blog

4 februarja 2021

Dr. Sherri Tenpenny je ena izmed najbolj znanih zdravnikov v Ameriki in po svetu. Je glasna zagovornica svobodne izbire, vključno s pravico do zavrnitve cepljenja. Je strokovnjakinja za številne teme s področja integrativne medicine. Kot mednarodno znana govorka je zelo iskana zaradi svoje sposobnosti, da odlično predstavi znanstveno zanesljive informacije o nevarnostih cepljenja.
Košarica
V košarici ni izdelkov!
Nadaljuj z nakupovanjem