10 %-OTVORITVENI POPUST na prednaročila edinstvenih BOSONOGIH ZIMSKIH ŠKORNJEV, tudi za ekstremne zimske razmere | Be Lenka SNOWFOX (št. 25-37) ❄️ KODA za POPUST: BOSONOGITUDIPOZIMI10 (tudi na že znižano ceno, do vključno ned., 27. 10. 2022). Dostava med 9. in 12. 12. 2022. Možna MENJAVA in VRAČILO DENARJA.

%-AKTUALNE KODE:  *FREETSENSATION *13 % popust – obutev Freet po rednih cenah (do preklica).         **MINUS8 **8 % popust – velja na vse izdelke na spletni polički Vitababy (do vključno 28. 2. 2023).

%% KODA za 13 % popust na bosonogo obutev Freet po rednih cenah: FREETSENSATION. Velja do 20. 8. 2023.

%% KODA za 20 % popust na vsa ekološka poletna, jesenska in zimska oblačila, tudi na že močno znižane izdelke: POLETJE. Velja do 20. 8. 2023.

❄️ ALI STE SI ŽE NAREDILI PRAZNIČNO ZALOGO EKO PLENIC? Ali že imate toplo, nepremočljivo BOSONOGO OBUTEV za zimske radosti? ❄️ VIKEND KODA ZA 8 %-POPUST NA VSE: LJUBIMZIMO8 Vitababy bo med 24. 12. in 2. 1. 2022 NA POČITNICAH. Naročila, oddana po 24. 12. 2022, bodo odpremljena od 3. 1. 2023 dalje, enako velja za osebne prevzeme in pomerjanja.

💝 Dragi Vitababy Prijatelji. 💝
🎄 Naj vas prevzameta mir in praznično veselje. 🎄 Naj vam novo leto 2023 prinese 🎄najboljše ter vas v polnosti podpre. 🎄
Z ljubeznijo, Nadja, Tjaša, Milan

❄️⛄ Vitababy je NA POČITNICAH med 24. 12. in 2. 1. 2023. Naročila, oddana v tem času, bodo odpremljena od 3. 1. 2023 dalje. ⛄ ❄️

BLOG
PRIJAVA NA E-NOVICE
Prijavite se na #VITABABY
novice.
- 43%

IfYouCare Kocke za vžig iz biomase

If You Care kocke za vžig so izdelane iz 100 % biomase, iz le dveh sestavin: FSC lesa in rastlinskega olja brez gensko spremenjenih organizmov. Vžigalne kocke niso toksične, so brez neprijetnih vonjav, ne vsebujejo petroleja, kerozina ali parafinskega voska in so tako neškodljive ob stiku z rastlinami ali vodnimi organizmi. Uporabljate jih lahko za kamin, žar, peč na drva ali ogenj na prostem.

Količina: 28 kos.
Sestava: 100 % biomasa: FSC les, rastlinsko olje brez GSO.
1,95 
Dostava: 1–3 delovne dni.

Ni na zalogi

Dodaj na seznam želja
[yith_wcwl_add_to_wishlist]
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Opis

Lastnosti: 

 • 100 % biomasa.
 • Iz dveh sestavin: FSC lesa in raslinskega olja.
 • Za kamin, žar, peč na drva, taborni ogenj oz. ogenj na prostem.
 • Izjemno stabilne kocke, z dolgo življenjsko dobo.
 • Kocke se po odprtju ne izsušijo in ne izgubijo moči.
 • Brez neprijetnih vonjav.
 • Neeksplozivno.
 • Nestrupeno.
 • Mogoče varno hranjenje v bližini hrane ali v stiku z njo.
 • Neškodljivo v stiku z rastlinami, vegetacijo ali vodnimi organizmi.
 • Brez naftnih derivatov.
 • Brez GSO.
 • Brez belila.
 • Embalaža je primerna za recikliranje – odvrzite v zabojnik za papir.
 • Izdelano na Nizozemskem.

Ali ste vedeli? 

Nekatere kocke za vžig vsebujejo kerozin in/ali parafin ali parafinski vosek, ki je pridobljen iz nafte in zato temeljijo na fosilnih gorivih. Z izgorevanjem tovrstnih vžigalnih kock, se lahko sprosti formaldehid – snov, uvrščena med snovi rakotvorne za ljudi, iz strani Mednarodne agencije za raka (IARC) in verjetno rakotvorne za ljudi, iz strani Agencije za varstvo okolja (EPA). Podjetje If You Care zato izdeluje vžigalne kocke iz 100 % biomase, izdelane iz 100 % obnovljivih virov, brez strupenih snovi.

Ker so vžigalne kocke izdelane iz biomase, se emisije, ki so posledica njihovega zgorevanja, štejejo za ogljično nevtralne. To je posledica dejstva, da se CO2, ki nastane pri zgorevanju biomase, izravna z zmanjšanjem CO2 v ozračju, kot posledica rasti nove biomase. To je v skladu s smernicami EPA in Mednarodnega odbora za podnebne spremembe (IPCC).

Enako ne velja za tablete za vžig, ki vsebujejo naftne derivate, kot so kerozin ali parafinski vosek.

If You Care tableti za vžig so enostavni za uporabo: 

 1. Odprite embalažo.
 2. Postavite 3-4 kocke za vžig pod drva ali na oglje.
 3. Vsako kocko vžgite na grobi strani. Posamezna kocka gori 8-10 minut, pri čemer povzroči najmočnejši plamen prvih 5 minut.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.

Izbirate tudi lahko med

Vitababy

PRIPOROČA

preberite zanimivosti na
našem Vitababy BLOGU
22

november

2022

Blog, Novice

22 novembra 2022

Be Lenka Snowfox so bili manjkajoči člen v ponudbi zimske bosonoge obutve, zato so bili sprejeti z velikim navdušenjem. To so čevlji, ki so topli, prostorni, vodoodbojni in z odličnim oprijemom v snegu. Odlični za vse zimske radosti.
14

december

2021

Blog

14 decembra 2021

Čeprav velja, da imajo otroci dandanes kup zdravstvenih težav, bi za večino hitro našli skupni imenovalec: kronična vnetja, ki jih povzroča kronično pomanjkanje omega-3 maščobnih kislin v telesu in posledično močno porušen mikrobiom. Pomanjkanje teh snovi botruje tudi vse pogostejšim hormonskim težavam.
1

junij

2021

Novice

1 junija 2021

Ponovno skupaj naročamo ekološka oblačila in dodatke KITE. Ta barvita in slikovita ekološka oblačila so tako prisrčnih barv in vzorcev, da se z lahkoto zaljubiš vanje. Poleg čudovitega izgleda pa seveda ustrezajo najvišjim ekološkim standardom.
Košarica
Ni izdelkov v košarici!
Nadaljuj z nakupovanjem