☀️ ⛱ VITABABY NA DOPUSTU: 25. 7. – 5. 8. 2022. Spletna trgovina bo v tem času nemoteno delovala. Naročila, oddana v tem času, bodo odpremljena v tednu od 8. 8. 2022 dalje. Želimo vam prijetne in zabavne poletni dni!

Vsa naročila oddana med 24. 12. in 2. 1. 2021, bodo odposlana v tednu od 3. 1. 2022.

Naročila, oddana med 24. 12. in 2. 1. 2021, bodo odposlana v tednu od 3. 1. 2022. Med tem vas razvajamo z brezplačno dostavo s kodo: BREZPLAČNADOSTAVA .
Osebni prevzemi bodo zopet mogoči od 3. 1. 2021 dalje.

BLOG
PRIJAVA NA E-NOVICE
Prijavite se na #VITABABY
novice.
ZADNJI
KOS

Jaac&Zaak Kadilo | Beli Žajbelj

Kadilo za čiščenje vašega doma, z močjo belega žajblja. Primerno za čistilne rituale in odvajanje negativne energije. Snop žajblja in cvetja te naredi ostrejšega in poživi. Odlično za začetek dneva ali otvoritev novega doma.

Količina: 15 cm | 22,5 cm.
14,70 
Dostava: 3–5 delovnih dni.
Počisti
Dodaj na seznam želja
[yith_wcwl_add_to_wishlist]
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Opis

Kadila lahko uporabljate za čiščenje avre, pred meditacijo ali molitvijo, pogosto pa jih izvajalci masaž in terapevti uporabljajo tudi pred tretmaji. Kadilo se že dolgo uporablja za krepitev intuicije ali za povezovanje z duhovnim področjem. Uporaba kadila lahko dvigne razpoloženje, je pa lahko tudi odličen zaveznik proti stresu.

Beli žajbelj ali indijsko kadilo, je narejeno iz srebrno belih listov rastline Salvia Apiana, ki raste na obali Kalifornije. Je svetlo zelišče, ki so ga v Severni Ameriki stoletja uporabljali šamani avtohtonih ljudstev za očiščevanlne obrede. S tem se očisti tako bivalno okolje, kot tudi um z vsemi njenimi mislimi. Znanstvene raziskave so pokazale, da se je po sežiganju indijskega kadila razgradilo 94 % bakterij v prostoru. Beli žajbelj ima prodoren začinjen vonj, ki pomaga pri sprotitvi in izboljšuje spanec.

Ritual prižiganja zeliščnih zvitkov prihaja od Indijancev. Zelišča kurijo za vspostavitev stika z duhovnim svetom, da odženejo zle energije in prikličejo dobre energije. Na ta način so čistili bivalne prostore in celo varovali osebe pred slabimi energijami.

Ko se listi posušijo se jih poveže in nato zažge, da se pokadi. Kadilo Beli Žajbelj je dobro tudi za vašo prvo uporabo kadila. Tako lahko pričnete čistiti hišo ali pomagate drugim čistiti njihova telesa.

Poreklo: Nizozemska.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.

Jaac & Zaak dišeče sveče so narejene iz povsem naravnega sojinega voska in odišavljene z eteričnimi olji.

Izbirate tudi lahko med

Vitababy

PRIPOROČA

preberite zanimivosti na
našem Vitababy BLOGU
14

december

2021

Blog

14 decembra 2021

Čeprav velja, da imajo otroci dandanes kup zdravstvenih težav, bi za večino hitro našli skupni imenovalec: kronična vnetja, ki jih povzroča kronično pomanjkanje omega-3 maščobnih kislin v telesu in posledično močno porušen mikrobiom. Pomanjkanje teh snovi botruje tudi vse pogostejšim hormonskim težavam.
1

junij

2021

Novice

1 junija 2021

Ponovno skupaj naročamo ekološka oblačila in dodatke KITE. Ta barvita in slikovita ekološka oblačila so tako prisrčnih barv in vzorcev, da se z lahkoto zaljubiš vanje. Poleg čudovitega izgleda pa seveda ustrezajo najvišjim ekološkim standardom.
15

marec

2021

Novice

15 marca 2021

Ponovno skupaj naročamo ekološka oblačila in dodatke KITE. Ta barvita in slikovita ekološka oblačila so tako prisrčnih barv in vzorcev, da se z lahkoto zaljubiš vanje. Poleg čudovitega izgleda pa seveda ustrezajo najvišjim ekološkim standardom.
Košarica
Ni izdelkov v košarici!
Nadaljuj z nakupovanjem