Spletna trgovina deluje 24 ur na dan, vse dni v tednu. Naročila odpremimo v najkrajšem možnem času.

0
BLOG
PRIJAVA NA E-NOVICE
Prijavite se na #VITABABY
novice.
NaturNa Organska volnena prešita odeja | 300 g/m2 | Več velikosti

NaturNa Organska volnena prešita odeja | 300 g/m2 | Več velikosti

Otroška odeja polnjena s 100 % volno brez škodljivih kemikalij, oblečena v 100 % ekološki bombaž. Primerna za celo leto. Zelo zračna, deluje antibakterijsko, naravna in lahka.

Odeja je izdelana v Sloveniji.

Možno naročilo tudi v poljubnih dimenzijah.

Dostava: dobava 10-14 delovnih dni.

Ta izdelek trenutno ni na zalogi in ni na voljo.

Dodaj na seznam želja
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Opis izdelka

Na izdelku niso narejene nobene kemične obdelave, vrhnja tkanina zato ni tako gladka in puhasta, kot ste jo navajeni pri konvencionalnih odejicah. Za spanje pa je zagotovo precej bolj zračna in zdrava, saj ne spodbuja potenja, temveč se hitro prilagodi telesni temperaturi otroka in jo tudi vzdržuje.

Ko otrok odejico preraste, jo prosim uporabite za kakšen drug namen ali jo podarite.

Nasvet:

Kakovost naj vedno prevladuje nad količino, dodana vrednost pa naj postane spoštovanje izdelkov, ki smo jih kupili skrbno in premišljeno. Zato se zraven nakupa in izbire zdravih ter kakovostnejših izdelkov navadimo preveriti tudi izvor izdelkov, ki jih kupujemo in sestavine. Pazljivost je zaradi vedno večje onesnaženosti in zastrupljenosti izdelkov postala nuja ne le pri izbiri prehrane in kozmetike, temveč tudi pri drugih izdelkih. Škodljive sestavine se znajdejo v našem krvnem obtoku v pičlih šestih minutah. Pri dojenčkih in otrocih se zaradi hitre presnove in nizke telesne mase to zgodi še hitreje in lahko ima večje posledice. Kako kemikalije prodirajo v naše telo skozi kožo, so pokazale raziskave, v katerih so pri osebah našli ftalate v urinu, parabene v prsnem tkivu in v človeški maščobi celo dišave. Določenih kemikalij, ki so skrite globoko v tkanini, se kljub večkratnemu pranju ne moremo znebiti.

Odeja iz 100 % volne brez škodljivih kemikalij, prevlečena s 100 %  ekološkim bombažem je zagotovo odlična izbira za vse, ki ne želite, da je vaš otrok pokrit z nezračnimi materiali, ki ne ”dihajo” in so prevroči. Zaradi nezračnosti umetnih materialov se telo hitreje segreva, onemogočeno je dihanje kože, ko pa so pore odprte, škodljive kemikalije še hitreje vstopajo v telo.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.

NaturnNa je slovenski proizvajalec v sodelovanju s priznanim belgijskim podjetjem, ki izdeluje latex ležišča že preko 50 let. Dve leti nazaj so postali 1. proizvodnja v Belgiji, ki je vzpostavila sistem, ki skrbno neguje naravne vire (nekdaj so v proizvodnji letno porabili 40 milijonov litrov vode, danes se v industrijske namene ne porabi niti kaplja pitne vode več. Več

Izbirate tudi lahko med

Vitababy

PRIPOROČA

preberite zanimivosti na
našem Vitababy BLOGU
1

junij

2021

Novice

1 junija 2021

Ponovno skupaj naročamo ekološka oblačila in dodatke KITE. Ta barvita in slikovita ekološka oblačila so tako prisrčnih barv in vzorcev, da se z lahkoto zaljubiš vanje. Poleg čudovitega izgleda pa seveda ustrezajo najvišjim ekološkim standardom.
15

marec

2021

Novice

15 marca 2021

Ponovno skupaj naročamo ekološka oblačila in dodatke KITE. Ta barvita in slikovita ekološka oblačila so tako prisrčnih barv in vzorcev, da se z lahkoto zaljubiš vanje. Poleg čudovitega izgleda pa seveda ustrezajo najvišjim ekološkim standardom.
4

februar

2021

Blog

4 februarja 2021

Dr. Sherri Tenpenny je ena izmed najbolj znanih zdravnikov v Ameriki in po svetu. Je glasna zagovornica svobodne izbire, vključno s pravico do zavrnitve cepljenja. Je strokovnjakinja za številne teme s področja integrativne medicine. Kot mednarodno znana govorka je zelo iskana zaradi svoje sposobnosti, da odlično predstavi znanstveno zanesljive informacije o nevarnostih cepljenja.
Košarica
V košarici ni izdelkov!
Nadaljuj z nakupovanjem