Spletna trgovina deluje 24 ur na dan, vse dni v tednu. Naročila odpremimo v najkrajšem možnem času.

0
BLOG
PRIJAVA NA E-NOVICE
Prijavite se na #VITABABY
novice.
Sonett Čistilo za odstranjevanje vodnega kamna

Sonett Čistilo za odstranjevanje vodnega kamna

Izredno nežno in naravno čistilo za odstranjevanje vodnega kamna. Uporabno za odstranjevanje vodnega kamna iz kavnih avtomatov, pralnih in pomivalnih strojev in tudi ekonom loncih. Učinkovit pri trdovratnih apnenčasih oblogah v straniščnih školjkah, umivalnikih in na ostalih površinah.

Veganski proizvod.

Količina: 1000 ml
4.25 
Dostava: 1-3 delovne dni.
Dodaj na seznam želja
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Opis izdelka

Nežno čitilo s citrosnko kislino je primerno tudi za čiščenje kovine in plastike. Čistilo je idealno za čiščenje vodnega kamna iz površin kjer se le-ta rad namere in je dostop otežen, npr.: grelnik za vodo, kotliček za kavo, ipd…

Živilsko citronsko kislino, rastlinski alkohol (etanol), prevrtinčena voda

Pred uporabo vedno preberite označbe in informacije proizvajalca.

Nerazredčen: Za kopalniške armature, ploščice, stranišča, …

Za boljše delovanje popršite in pustite delovati nekaj minut. Nato obrišite/zdrgnite z gobico ali ščetko in sperite s čisto vodo.

Razredčen: Za kuhinjske lonce in kuhinjske aparate, kjer sredstvo lahko segrejemo in povečamo učinkovitost.

Doziranje:

  • Kuhalnik za vodo: 100 ml sredstva na 0,5 litra vode segrejemo na okoli 60°C, pustimo delovati 20 do 30 minut, nato speremo.
  • Aparat za kavo: 200 ml sredstva in 800 ml vode dodajte v rezervoar za vodo. Nadaljuje s čisto vodo, dokler le-ta ni čista.
  • Pralni stroj 4,5 kg: dodajte 1 liter sredstva in izberite program pranja 60°C brez perila.
  • Pomivalni stroj: 1 liter sredstva dodajte med najdaljšim ciklom pranja (po predranju!) brez pribora. Počakajte do konca programa.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.

SONETT spada k pionirjem izdelave ekoloških pralnih in čistilnih sredstev. Sonettova kakovost temelji na duhovnem antropozofskem znanju. Da bi renaturizirali vodo, ki jo uporabljamo dodamo SONETT-ovim pralnim in čistilnim sredstvom ritmične substance s pomočjo oloidov, v proizvodnji pa uporabljamo procesirano vodo, ki je bila prevrtinčena v 12-ih steklenih jajčastih posodah. Več

Izbirate tudi lahko med

Vitababy

PRIPOROČA

preberite zanimivosti na
našem Vitababy BLOGU
1

junij

2021

Novice

1 junija 2021

Ponovno skupaj naročamo ekološka oblačila in dodatke KITE. Ta barvita in slikovita ekološka oblačila so tako prisrčnih barv in vzorcev, da se z lahkoto zaljubiš vanje. Poleg čudovitega izgleda pa seveda ustrezajo najvišjim ekološkim standardom.
15

marec

2021

Novice

15 marca 2021

Ponovno skupaj naročamo ekološka oblačila in dodatke KITE. Ta barvita in slikovita ekološka oblačila so tako prisrčnih barv in vzorcev, da se z lahkoto zaljubiš vanje. Poleg čudovitega izgleda pa seveda ustrezajo najvišjim ekološkim standardom.
4

februar

2021

Blog

4 februarja 2021

Dr. Sherri Tenpenny je ena izmed najbolj znanih zdravnikov v Ameriki in po svetu. Je glasna zagovornica svobodne izbire, vključno s pravico do zavrnitve cepljenja. Je strokovnjakinja za številne teme s področja integrativne medicine. Kot mednarodno znana govorka je zelo iskana zaradi svoje sposobnosti, da odlično predstavi znanstveno zanesljive informacije o nevarnostih cepljenja.
Košarica
V košarici ni izdelkov!
Nadaljuj z nakupovanjem