Spletna trgovina deluje 24 ur na dan, vse dni v tednu. Naročila odpremimo v najkrajšem možnem času.

0
BLOG
PRIJAVA NA E-NOVICE
Prijavite se na #VITABABY
novice.
NOVO!
Terrasleep Lanena polo srajca Eos | Moška | Več barv
Terrasleep Lanena polo srajca Eos | Moška | Več barv
Terrasleep Lanena polo srajca Eos | Moška | Več barv
Terrasleep Lanena polo srajca Eos | Moška | Več barv

Terrasleep Lanena polo srajca Eos | Moška | Več barv

Moška lanena polo srajca Eos je udobna in lahka srajca s prsnim žepom in lesenimi gumbi, narejena iz prijetnega in mehčanega 100 % lanu.

Model: Moški.
Sestava: 100 % lan pran s kamni (stonewashed).
Etično, trajnostno in ročno narejeno v Sloveniji.
87.10 
Dostava: 7-10 delovnih dni.
Počisti
Dodaj na seznam želja
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Opis izdelka

Moška polo srajca Eos iz prijetnega in mehčanega 100 % lanu. Lahka in udobna srajca z navadnim srajčnim ovratnikom, lesenimi gumbi in prsnim žepom. Če želite srajico brez žepa, lahko to zapišete pod opombo naročila.

Pravi lan predstavlja odličen filter za zaščito pred kemičnimi snovmi, hrupom in prahom, ter zmanjšuje izpostavljenost sončnim gama žarkom za skoraj polovico. Zaradi posebne zgradbe sodi med najbolj odporne materiale in je primerno za dolgotrajno rabo. Natezna trdnost sukanca, je namreč dvakrat višja kot pri bombažu in trikrat višja kot pri volni. Ob pravilni uporabi naravni materiali ostanejo živi, po pranju in sušenju se malenkost skrčijo, ko pa jih ponovno oblečemo se navzamejo telesne vlage in temperature in ponovno prolagodijo na prvotno velikost. Blago po vsakem pranju postane mehkejše. Je tudi odporno na madeže in molje.

Lan pomaga pri zdravljenju mnogih alergijskih obolenj in ne povzroča alergijskih reakcij. Je tudi učinkovit pri spopadanju z vnetji. Oblačila iz lana pomagajo odpravljati kožne bolezni, vse od običajnega izpuščaja pa do kroničnih vnetij. Na vlaknih se ne nabirajo ostanki mila, apnenca ali umazanija, zato ne draži kože.

Pozimi nas greje, poleti pa hladi ter odvaja odvečno toploto s kože. Če se telesna temperatura preveč dvigne in postane neprijetna, vase vpije vlago, ter daje občutek da se je temperatura znižala za 4–5 °C. Lan tudi znižuje telesno temperaturo pri vročini.

Vsakodnevni stik s 100 % laneno tkanino zmanjšuje dovzetnost za prehladna obolenja. Tako pride v krvi do zvišanja imunoglobulina A, ki krepi zaščito sluznice v ustih, prebavni poti in dihalnih poteh pred mikrobi in virusi. Njegovo pomanjkanje povečuje tveganje za obolenja notranjih organov.

Lan je higroskopski, kar pomeni da hitro vpija in izloča vlago. Laneno blago se nam tako vedno zdi sveže in hladni, saj vpije do 20 % svoje suhe teže. Je okolju prijazen, saj njegova pridelava ohranja zdravo zemljo, predelava pa ne škoduje ekosistemu. Je v celoti obnovljiv vir, biorazgradljic in ne kopiči statične elektrike.

 

Pranje v pralnem stroju do 60 stopinj Celzija. Sušenja v sušilnem stroju ne priporočamo. Ne uporabljajte belilcev perila. Likanje na visoki temperaturi. Suho čiščenje ni dovoljeno.

VELIKOST OBLAČIL ZA MOŠKE TERRASLEEP

OZNAKAKONFEKCIJSKA ŠTEVILKA
S48
M50
L52
XL54
XXL56

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.

Bo vaša koža prebavila vaša oblačila? (1. del)
Pri izbiri izdelkov, se je vredno vedno vprašati. Ali to resnično potrebujem? Novo razvite tkanine in načini obdelav so pri določenih stvareh zagotovo izboljšale ali v večini primerov zaradi manjše vpojnosti in lažjih materialov olajšale ravnanje. Tehnološki napredek v tkaninah naj bi delal naše življenje lažje, ampak za kakšno ceno?
Preberi več
Bo vaša koža prebavila vaša oblačila? (2. del)
Najpogostejše spojine, ki se morajo nanašati na izdelke, da so le ti zaradi svojih lastnosti v prednosti pred naravnimi materiali.
Preberi več

Izbirate tudi lahko med

Vitababy

PRIPOROČA

preberite zanimivosti na
našem Vitababy BLOGU
1

junij

2021

Novice

1 junija 2021

Ponovno skupaj naročamo ekološka oblačila in dodatke KITE. Ta barvita in slikovita ekološka oblačila so tako prisrčnih barv in vzorcev, da se z lahkoto zaljubiš vanje. Poleg čudovitega izgleda pa seveda ustrezajo najvišjim ekološkim standardom.
15

marec

2021

Novice

15 marca 2021

Ponovno skupaj naročamo ekološka oblačila in dodatke KITE. Ta barvita in slikovita ekološka oblačila so tako prisrčnih barv in vzorcev, da se z lahkoto zaljubiš vanje. Poleg čudovitega izgleda pa seveda ustrezajo najvišjim ekološkim standardom.
4

februar

2021

Blog

4 februarja 2021

Dr. Sherri Tenpenny je ena izmed najbolj znanih zdravnikov v Ameriki in po svetu. Je glasna zagovornica svobodne izbire, vključno s pravico do zavrnitve cepljenja. Je strokovnjakinja za številne teme s področja integrativne medicine. Kot mednarodno znana govorka je zelo iskana zaradi svoje sposobnosti, da odlično predstavi znanstveno zanesljive informacije o nevarnostih cepljenja.
Košarica
V košarici ni izdelkov!
Nadaljuj z nakupovanjem