10 %-OTVORITVENI POPUST na prednaročila edinstvenih BOSONOGIH ZIMSKIH ŠKORNJEV, tudi za ekstremne zimske razmere | Be Lenka SNOWFOX (št. 25-37) ❄️ KODA za POPUST: BOSONOGITUDIPOZIMI10 (tudi na že znižano ceno, do vključno ned., 27. 10. 2022). Dostava med 9. in 12. 12. 2022. Možna MENJAVA in VRAČILO DENARJA.

%-AKTUALNE KODE:  *FREETSENSATION *13 % popust – obutev Freet po rednih cenah (do preklica).         **MINUS8 **8 % popust – velja na vse izdelke na spletni polički Vitababy (do vključno 28. 2. 2023).

%% KODA za 13 % popust na bosonogo obutev Freet po rednih cenah: FREETSENSATION. Velja do 20. 8. 2023.

%% KODA za 20 % popust na vsa ekološka poletna, jesenska in zimska oblačila, tudi na že močno znižane izdelke: POLETJE. Velja do 20. 8. 2023.

❄️ ALI STE SI ŽE NAREDILI PRAZNIČNO ZALOGO EKO PLENIC? Ali že imate toplo, nepremočljivo BOSONOGO OBUTEV za zimske radosti? ❄️ VIKEND KODA ZA 8 %-POPUST NA VSE: LJUBIMZIMO8 Vitababy bo med 24. 12. in 2. 1. 2022 NA POČITNICAH. Naročila, oddana po 24. 12. 2022, bodo odpremljena od 3. 1. 2023 dalje, enako velja za osebne prevzeme in pomerjanja.

💝 Dragi Vitababy Prijatelji. 💝
🎄 Naj vas prevzameta mir in praznično veselje. 🎄 Naj vam novo leto 2023 prinese 🎄najboljše ter vas v polnosti podpre. 🎄
Z ljubeznijo, Nadja, Tjaša, Milan

❄️⛄ Vitababy je NA POČITNICAH med 24. 12. in 2. 1. 2023. Naročila, oddana v tem času, bodo odpremljena od 3. 1. 2023 dalje. ⛄ ❄️

BLOG
PRIJAVA NA E-NOVICE
Prijavite se na #VITABABY
novice.
show blocks helper

KATEGORIJE -

Blagovna znamka -

Atributi -

Velikost oblačil -

Barva +

Cena

  

Ekološke plenice

Brez kemikalij na ritki – brez pleničnega izpuščaja

Koža dojenčkov in otrok je po sestavi sicer enaka kot koža odraslega človeka, a je tanjša in posledično bolj občutljiva. Zunanji vplivi imajo zato večje posledice, zato je zelo pomembno, kakšne plenice otroku ponudimo v prvih letih njegovega življenja. Res je, da se otroška koža obnavlja hitreje, a je hkrati manj odporna na bakterije in bolj prepustna, zato se nezaželene snovi absorbirajo hitreje in povzročajo spremembe na koži.

Okolju prijazne ekološke pleničke iz rastlinskih materialov so mehke, nežne do dojenčkove kože, vpojne in kar je najpomembneje popolnoma brez toksičnih snovi in brez plastike. Vse to dokazujejo tudi priznani neodvisni laboratoriji. Odsotnost kemikalij in rastlinski materiali zagotavljajo, da pleničke ne dražijo nežne otroške kože, hkrati pa poskrbijo za zdravje vašega otroka.

Preberi več

Eco by Naty = VODILNA ZELENA PLENICA. Eco by Naty vsebuje le obnovljive in kompostne materiale, ki so dobri za okolje in ljudi. Izdelki ne vsebujejo kemikalij. Jedro plenice je izdelano iz lesene celuloze, ki je popolnoma naravna, hkrati pa zelo dobro absorbira tekočino. Skrbno izbrani materiali preprečujejo draženje kože ali nastanek pleničnega izpuščaja. Ostale plasti so izdelane iz rastlinskih materialov, ki omogočajo zračnost in prijeten občutek na otroški koži.

Ekološke plenice

Tu smo za vas in vaše otroke – naše poslanstvo je, da vam ponudimo zdrave izdelke.

Skupaj z novorojenčkom pridejo tudi PLENCE – pomembno je, kakšne izberemo.

Otroška koža je tanjša, bolj občutljiva in manj odporna na bakterije. Snovi, ki prihajajo v stik s kožo, se absorbirajo hitreje in preidejo v krvni obrok. Pleničke so ves čas v stiku s kožo, zato svetujemo zdravo, ekološko izbiro – brez kemikalij, toksičnih snov in plastike. Izbiro, ki je prijazna do okolja in otroka, vsebuje le rastlinske materiale, ki so mehki, vpojni in nežni.

 

Pogosta vprašanja in odgovori

Ali vse pleničke, ki jih ponujate v spletni trgovini, tudi sami preizkusite?

Vse pleničke so preizkusili tudi naši otroci. Najprej preverimo ali sestava pleničk izpolnjuje naše stroge zahteve, nato pa jih s pomočjo naših otrok oz. otrok naših bližnjih tudi testiramo. Če pleničke ne izpolnjujejo naših pričakovanj, le-teh ne ponudimo v naši trgovini.

Moj otrok ima občutljivo kožo, nagnjeno k rdečici in izpuščajem. Ali so vaše pleničke primerne za otroke z atopijskim dermatitisom?

Pleničke, ki jih ponujamo so zagotovo primerne za otroke z atopijskim dermatitisom, saj ne vsebujejo škodljivih snovi, ki bi dodatno dražile kožo. Pravzaprav imamo veliko primerov, ko so se starši odločili za menjavo pleničk, izbrali ekološke pleničke Eco by Naty in tako pregnali ponavljajoče se izpuščaje pod pleničko.

Košarica
Ni izdelkov v košarici!
Nadaljuj z nakupovanjem