10 %-OTVORITVENI POPUST na prednaročila edinstvenih BOSONOGIH ZIMSKIH ŠKORNJEV, tudi za ekstremne zimske razmere | Be Lenka SNOWFOX (št. 25-37) ❄️ KODA za POPUST: BOSONOGITUDIPOZIMI10 (tudi na že znižano ceno, do vključno ned., 27. 10. 2022). Dostava med 9. in 12. 12. 2022. Možna MENJAVA in VRAČILO DENARJA.

%-AKTUALNE KODE:  *FREETSENSATION *13 % popust – obutev Freet po rednih cenah (do preklica).         **MINUS8 **8 % popust – velja na vse izdelke na spletni polički Vitababy (do vključno 28. 2. 2023).

%% KODA za 13 % popust na bosonogo obutev Freet po rednih cenah: FREETSENSATION. Velja do 20. 8. 2023.

%% KODA za 20 % popust na vsa ekološka poletna, jesenska in zimska oblačila, tudi na že močno znižane izdelke: POLETJE. Velja do 20. 8. 2023.

❄️ ALI STE SI ŽE NAREDILI PRAZNIČNO ZALOGO EKO PLENIC? Ali že imate toplo, nepremočljivo BOSONOGO OBUTEV za zimske radosti? ❄️ VIKEND KODA ZA 8 %-POPUST NA VSE: LJUBIMZIMO8 Vitababy bo med 24. 12. in 2. 1. 2022 NA POČITNICAH. Naročila, oddana po 24. 12. 2022, bodo odpremljena od 3. 1. 2023 dalje, enako velja za osebne prevzeme in pomerjanja.

💝 Dragi Vitababy Prijatelji. 💝
🎄 Naj vas prevzameta mir in praznično veselje. 🎄 Naj vam novo leto 2023 prinese 🎄najboljše ter vas v polnosti podpre. 🎄
Z ljubeznijo, Nadja, Tjaša, Milan

❄️⛄ Vitababy je NA POČITNICAH med 24. 12. in 2. 1. 2023. Naročila, oddana v tem času, bodo odpremljena od 3. 1. 2023 dalje. ⛄ ❄️

BLOG
PRIJAVA NA E-NOVICE
Prijavite se na #VITABABY
novice.

O nas

Ideja o spletni trgovini z naravnimi otroškimi izdelki se je pojavila z rojstvom našega prvega otročička. Kot vsi starši, tudi jaz želim za našega otroka vse najboljše. Po prebiranju razne literature in člankov sem zgrožena spoznala, da smo o negi in skrbi za otrokovo zdravje zelo slabo seznanjeni.

Ugotovila sem, da je več kot polovica sestavin v običajnih negovalnih izdelkih za dojenčke škodljivih za njihovo zdravje. Začela sem iskati izdelke, ki so za kožo otroka prijazni. Seveda sem jih tudi našla. ”Še preveč!” Na trgu je poplava naravnih izdelkov (od hrane, kozmetike, oblačil, plenic, čistil…), ki si tega naziva pogosto ne zaslužijo. Žal se v Sloveniji za naravno kozmetiko oglašujejo tudi izdelki, ki vsebujejo samo 1% naravnih sestavin. Zakonodaja v Sloveniji sicer narekuje, da proizvajalci morajo navesti uporabljene sestavine, vendar le-teh veliko ljudi ne razume.Vse to in še več so razlogi, ki so privedli do odločitve, da ustanovimo spletno trgovino Vitababy, ki bo ponujala le najkvalitetnejše naravne in organske izdelke.

Ker za vas
in vaše najmlajše
želimo najboljše,
Vitababy
poskrbi:

  • da na enem naslovu dobite vse, kar potrebujete za zdravo nego svojega malčka;
  • vsi izdelki v trgovini se ponašajo s certifikati, ki potrjujejo, da so izdelki zares naravni;
  • naš cilj ni samo prodaja izdelkov ampak tudi osveščanje staršev;
  • BIO, EKO za vas in nas ni kratica, ampak način življenja.

Poleg skrbi za zdravje želimo opozoriti tudi na skrb za okolje. Vsi smo že slišali podatek, da otrok v svojem ”pleničnem” obdobju pridela 1 tono plenic, ki so zaradi svoje nerazgradljivosti veliko breme za okolje. Malokdo pa ve, da se pri gojenju bombaža uporabi več kemikalij, kot pri gojenju katerekoli druge kulture. Za gojenje bombaža se uporabi 25% vseh insekticidov uporabljenih na svetu. Povrhu vsega pa se vse med pridelavo in obdelavo uporabljene kemikalije v bombažu ohranijo in se ob stiku s kožo absorbirajo v človeški krvni obtok.

Ker se zavedamo kako pomembna je skrb za okolje, Vita program ponuja tudi:

  • oblačila iz ekološkega in organskega bombaža in bambusa;
  • bio-razgradljive plenice za enkratno uporabo, katere lahko
  • odvržemo kar na kompost;
  • didaktične in ekološko neoporečne igrače;
  • in mnogo drugih za zdravje otroka primernih izdelkov.

Vsaka nosečnost je lepo potovanje in vsako rojstvo prinaša nov čudež narave. Vsak otrok je edinstven in naravno lep. Poskrbimo, da tak tudi ostane. Dajmo mu priložnost, da črpa iz narave.
Otrok in narava vam bosta hvaležna.

Vitababy se zavzema za optimalno sodelovanje med človekom in okoljem.
Izkoristimo to, kar nam narava ponuja…
V zameno pa začnimo skrbeti za naš planet!

Košarica
Ni izdelkov v košarici!
Nadaljuj z nakupovanjem