10 %-OTVORITVENI POPUST na prednaročila edinstvenih BOSONOGIH ZIMSKIH ŠKORNJEV, tudi za ekstremne zimske razmere | Be Lenka SNOWFOX (št. 25-37) ❄️ KODA za POPUST: BOSONOGITUDIPOZIMI10 (tudi na že znižano ceno, do vključno ned., 27. 10. 2022). Dostava med 9. in 12. 12. 2022. Možna MENJAVA in VRAČILO DENARJA.

%-AKTUALNE KODE:  *FREETSENSATION *13 % popust – obutev Freet po rednih cenah (do preklica).         **MINUS8 **8 % popust – velja na vse izdelke na spletni polički Vitababy (do vključno 28. 2. 2023).

%% KODA za 13 % popust na bosonogo obutev Freet po rednih cenah: FREETSENSATION. Velja do 20. 8. 2023.

%% KODA za 20 % popust na vsa ekološka poletna, jesenska in zimska oblačila, tudi na že močno znižane izdelke: POLETJE. Velja do 20. 8. 2023.

❄️ ALI STE SI ŽE NAREDILI PRAZNIČNO ZALOGO EKO PLENIC? Ali že imate toplo, nepremočljivo BOSONOGO OBUTEV za zimske radosti? ❄️ VIKEND KODA ZA 8 %-POPUST NA VSE: LJUBIMZIMO8 Vitababy bo med 24. 12. in 2. 1. 2022 NA POČITNICAH. Naročila, oddana po 24. 12. 2022, bodo odpremljena od 3. 1. 2023 dalje, enako velja za osebne prevzeme in pomerjanja.

💝 Dragi Vitababy Prijatelji. 💝
🎄 Naj vas prevzameta mir in praznično veselje. 🎄 Naj vam novo leto 2023 prinese 🎄najboljše ter vas v polnosti podpre. 🎄
Z ljubeznijo, Nadja, Tjaša, Milan

❄️⛄ Vitababy je NA POČITNICAH med 24. 12. in 2. 1. 2023. Naročila, oddana v tem času, bodo odpremljena od 3. 1. 2023 dalje. ⛄ ❄️

BLOG
PRIJAVA NA E-NOVICE
Prijavite se na #VITABABY
novice.

Splošni pogoji poslovanja

Splošni pogoji poslovanja spletne trgovine VITABABY & VITAKID in pravni pouk so pripravljeni v skladu z Obligacijskim zakonikom (OZ), Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot), Zakonom o elektronskem poslovanju na trgu (ZEPT) in Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1).


SPLOŠNI POGOJI POSLOVANJA

Splošne informacije

Z registracijo v spletno trgovino VITABABY & VITAKID in s potrditvijo naročila izjavljate, da se strinjate s splošnimi pogoji poslovanja spletne trgovine www.www.vitababy.si.

Splošni pogoji poslovanja spletne trgovine urejajo naslednja področja:


Prodajna pogodba
,

Cene,

Ugodnosti,

Naročilo,

Dostava,

Plačilo,

Vračilo Izdelkov,

Reklamacije,

Prijava poškodovanih pošiljk.


Navedene pogoje si lahko natisnete in arhivirate za morebitno kasnejšo uporabo, vendar vas prosimo, da pred tiskanjem teh pogojev pomislite na okolje.

Prodajna pogodba

Prodajna pogodba med ponudnikom in kupcem je sklenjena v trenutku, ko ponudnik potrdi naročilo (kupec prejme elektronsko sporočilo o statusu Naročilo potrjeno). Od tega trenutka so vse cene in drugi pogoji fiksni in veljajo tako za ponudnika, kot za kupca.

Pogodba sklenjena med ponudnikom in kupcem bo shranjena v arhivu podjetja iPROJ, svetovanje, trgovina in druge storitve, d.o.o. V primeru, da kupec želi ali potrebuje dodaten izvod pogodbe, mu jo podjetje iPROJ, svetovanje, trgovina in druge storitve, d.o.o. lahko ponovno dostavi po elektronski pošti ali preko Pošte Slovenije.

Po zaključku nakupa boste preko e-pošte prejeli potrditev, o sprejemu naročila, z vsemi podrobnostmi o vašem naročilu (podrobneje o načinu naročanja glej razdelek Naročilo teh pogojev poslovanja).

Cene

Vse cene v spletni trgovini www.www.vitababy.si so dokončne glede na dan naročila in že vsebujejo DDV. Vrednost DDV-ja in strošek poštnine sta razvidna v nakupovalni košarici, še preden zaključite naročilo.

Cene veljajo v primeru plačila s spodaj navedenimi načini plačila ter pod navedenimi pogoji.

Kljub trudu, da bi zagotovili ažurne in točne podatke, se lahko zgodi, da je podatek o ceni napačen. V tem primeru ali v primeru, da se cena artikla spremeni med obdelavo naročila, bo ponudnik kupcu omogočil odstop od nakupa, brez da bi lahko kupec uveljavljal kakršen koli zahtevek iz naslova povrnitve škode ali drugačne vrste nadomestila ali plačila. V teh primerih bo spletna trgovina VITABABY & VITAKID poskušala ponuditi  kupcu  rešitev, ki bo šla v obojestransko zadovoljstvo.

Ugodnosti

Prijavite se na naše e-novice (v sredini spodaj na vstopni strani) in sledite tudi našim objavam na Facebook profilu Vitababy, kjer redno objavljamo ugodnosti. V posebni rubriki trgovine Odprodaja preteklih kolekcij, pa se tudi vedno najde kakšen zelo ugoden izdelek.

Naročilo

Po prejemu naročila kupca bomo prejem naročila nemudoma potrdili.

Potrditev naročila se opravi na sledeči način:

Po dokončni potrditvi naročila s strani kupca, kupca preko elektronske pošte obvestimo o prejemu naročila. Običajno naslovnik prejme elektronsko obvestilo v 10 minutah, razen v primerih ko proces zaradi različnih nastavitev elektronskih poštnih odjemalcev traja nekoliko dlje.

Sledi odprema naročila. Za odpremo je potrebnih običajno 1-3 delovne dni. Odpremljamo z dvema dostavnima službama, ki sta vam na voljo za izbiro pri oddaji naročila, in sicer Pošta Slovenije in GLS. Običajno je potrebno dan ali dva, da izbrana dostavna služba na želeni naslov blago tudi dostavi blago prejemniku oziroma naslovniku.

V primeru, da ste morda naročili blago, ki ga zaradi nepredvidljivih razlogov ne moremo odpremiti v objavljenem roku, vas o novem dobavnem roku obvestimo preko posredovanih kontaktnih podatkov.

Dostava

a) Način dostave

Blago naročeno v spletni trgovini VITABABY & VITAKID odpremimo v najkrajšem možnem času..

Dostavo naročenega blaga lahko pričakujete v roku enega (1) do deset (10) delovnih dni od dneva, ko prejmemo in potrdimo vašo naročilo, odvisno od naročenega izdelka. Skrajni rok za dostavo blaga je 30 dni od sklenitve pogodbe.

Blago, ki je na zalogi, odpremimo še isti dan za naročila, prejeta do 11. ure na delovni dan. Naročila za blago iz zaloge, prejeta po 11. uri na delovni dan, odpošljemo naslednji delovni dan. Vsa naročila prejeta izven delovnih dni (sobota, nedelja, prazniki), odpošljemo prvi naslednji delovni dan.

Dva do trikrat letno zaradi kolektivnega dopusta lahko naročilo odpremimo v tednu, ki sledi zaključenemu kolektivnem dopustu. Spletna trgovina v času kolektivnega dopusta deluje nemoteno 24/7, kar pomeni, da lahko naročilo nemoteno oddate, odprema pa se izvrši v času po zaključenem kolektivnem dopustu. Trajanje kolektivnega dopusta je objavljeno najmanj 3 tedne pred njegovim pričetkom na vstopni strani spletne trgovine, na vidnem mestu v desnem stolpcu. O kolktivnem dopustu spletna trgovina obvesti tudi preko e-novic vse naročnike novic Vitababy & Vitakid. Običajno se izvede do en daljši (do 14 dni) kolektivni dopust v času božično novoletnih praznikov ter do dva krajša (1-5 dni) kolektivna dopusta spomladi in/ali poleti.

Ob naročilu večjega števila artiklov vam bomo v primeru različnih dobavnih rokov (več kot 14 dni) dostavo izvedli deljeno. O tem vas obvestimo v klavzuli računa, ki se izda ob prvi delni dostavi naročenih izdelkov.

V primeru, da bi prišlo pri dostavi do zamud vas bomo o tem preko elektronske pošte obvestili.

Dostavo naročenega blaga za nas izvajata dostavna služba Pošte Slovenije ter dostavna služba GLS Slovenia. Če vas ob dostavi ni na naslovu, navedenem pri potrditvi naročila, bosta Pošta Slovenije oziroma podjetje GLS Slovenia na istem naslovu pustilo obvestilo o prispelem paketu. Obvestilo bo vsebovalo številko paketa in telefonsko številko podjetja GLS Slovenia. V roku štirih dni se morate s podjetjem GLS dogovoriti o novem datumu dostave. Če tega ne storite GLS Slovenia poizkusi peti delovni dan ponovno dostaviti paket. V kolikor paketa ni možno ponovno vročiti se paket brez obvestila vrne pošiljatelju. V kolikor vas ni mogoče najti na naslovu za dostavo in vam ni mogoče pustiti obvestila o prispelem paketu (na primer, če je stavba oziroma vhod za dostavo zaklenjen), potem bo GLS Slovenia paket ponovno skušal dostaviti naslednji delovni dan. Če je tudi drugi poiskus dostave neuspešen, bo GLS Slovenia brez obvestila vrnil paket pošiljatelju.

Ob oddaji naročila nam lahko sporočite dodatni naslov za dostavo v prostoru, namenjenem za to. Preden je naročilo odpremljeno, nas lahko o drugačnem naslovu dostave, kot je naveden v naročilu, lahko obvestite tudi preko elektronske pošte ali telefona. Razen v primerih, ko to sporočilo prispe prepozno, bomo poskrbeli, da bo želja upoštevana in da bo naročeno blago prišlo na pravi naslov.


b) Strošek dostave

Brezplačna dostava za darilne bone

Za dostavo darilnih bonov vam stroška dostave ne zaračunamo. Stroške dostave krije VItababy & Vitakid.

GLS

Za dostavo z GLS vam zaračunamo 3,50 €. Za dostavo z GLS po povzetju,
brez dodatnih stroškov za prejemnika ob prevzemu, vam zaračunavamo 3,90 €.

Pošta Slovenije

Za dostavo s Pošto Slovenije vam zaračunamo 4,50 €. Za dostavo s Pošto Slovenije po povzetju,
brez dodatnih stroškov za prejemnika ob prevzemu, vam zaračunavamo 4,90 €. 

Avtomatizirana brezplačna dostava za naročila nad 100 €

Za naročila v znesku nad 100 € stroške pošiljanja v Sloveniji krije Vitababy & VitaKid.

Brezplačni osebni prevzem

Za vsa naročila, ki ste jih naročili in jih želite prevzeti osebno na našem prevzemnem mestu, to posebej označite ob oddaji spletnega naročila oziroma nam osebni prevzem sporočite ločeno, po e-pošti info@vitababy.si

Osebni prevzemi trenutno niso možni.

Dostava EU:

ConaDržavaCena
Cona 1HR7,90 €
Cona 2AT, DE, HU14,90 €
Cona 3 BE,CZ, DK, IT, NL, LV, LU, SK20,90 €
Cona 4FR, GR, IE, PL, PT29,90 €
Cona 5BG, EE, ES, FI, LT, RO, SE34,90 €

Plačilo

a) Po predračunu

Podatke za predplačilo prejmete skupaj s potrditvenim mailom za vaše naročilo. Veljavnost predračuna je 3 delovne dni. V tem času so naročeni izdelki rezervirani za vas. Predplačilo izvedete na transakcijski račun spletne trgovine Vitababy, številka SI56 1010 0005 4300 692, odprt pri banki Intesa Sanpaolo Bank. 

b) Po povzetju (z gotovino ali plačilno kartico)

Naročilo plačate dostavljavcu z gotovino ali plačilno kartico, ko vam dostavi naročeno blago. Stroške soritve plačevanja po povzetu, ki jih zaračunavata dostavni službi Pošta Slovenije in GLS Slovenia, krije Vitababy & Vitakid, zato ob dostavi dostavljalcu z gotovino palčate samo dejanski znesek iz naročila v spletni trgovini Vitababy & Vitakid. Ta ugodnost velja samo za plačila z gotovino. Za plačilo s plačilno kartico dostavljalec zaračuna provizijo po njegovem ceniku.

c) Plačilna kartica/PayPal

Vračilo izdelkov

V skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot-UPB2) lahko naročeno blago, kupljeno po pogodbi na daljavo (kamor spada tudi nakup preko spleta), brez razloga vrnete v roku 15 dni.

Skladno z določilom 43.č člena Zakona o varstvu potrošnikov (ZVPot-UPB2) lahko kupec v petnajstih (15) dneh od dneva sklenitve pogodbe  sporoči prodajalcu, da odstopa od pogodbe, ne da bi za to navedel razlog. V primeru, da je prodajalec blago že odpremil, začne teči petnajstdnevni rok, v katerem lahko kupec od pogodbe odstopi od dneva, ko je naročeno blago prejel.

Kupljeno blago mora kupec v teh primerih prodajalcu vrniti nepoškodovano, v nespremenjeni količini, brez sledov uporabe ter z vso pripadajočo dokumentacijo.

Če ni v spletni objavi določeno drugače, vse morebitne stroške vračila krije kupec.

Kupec lahko ob vračilu zahteva vrnitev kupnine, ki mu jo prodajalec vrne na njegov transakcijski račun najkasneje v 15 dneh po prejemu sporočila o odstopu od pogodbe oziroma od vrnitve blaga.

Naslov za vračilo kupljenega blaga je: VITABABY & VITAKID, Ulica  Jana Husa 3, 1ooo Ljubljana.

Na željo kupca pa lahko kupnino delno ali v celoti upoštevamo kot dobropis pri morebitnem drugem nakupu.

Vse ostale ugovore, pripombe, zahtevke in izjave ter tudi pohvale lahko pošljete ne elektronski naslov info@vitababy.si

Obrazec za vračilo blaga se nahaja tu.

Reklamacije

Kupec lahko blago reklamira, če blago nima lastnosti, ki so potrebne za njegovo normalno uporabo ali če nima lastnosti, ki jih je prodajalec izrecno obljubil ali če je prodajalec poslal napačne izdelke, v napačni količini, barvi ali kako drugače odstopajo od kupčevega naročila.

Kupec lahko blago reklamira v 8 dneh od nakupa in zahteva takojšnjo zamenjavo za enak, brezhiben artikel ali pa v zakonsko določenem roku in pod pogoji za uveljavljanje reklamacije, uveljavlja zahtevke iz naslova odgovornosti za stvarne napake.

V primeru reklamacije, lahko kupec, zahteva  popravilo ali zamenjavo artikla.

Kupec lahko reklamirano blago vrne tako, da ga na stroške prodajalca in po vnaprejšnjem dogovoru s prodajalcem vrne po pošti. Če želite blago vrniti na naše stroške se o tem najprej dogovorite preko elektronskega naslova info@vitababy.si.

Drugačen način vračila na naše stroške ni možen. Pošiljk z odkupnino ne sprejemamo!

Prijava  poškodovanih pošiljk

V primeru, da je pošiljka fizično poškodovana, v njej manjka vsebina ali kaže znake odprtja, mora kupec sprožiti postopek reklamacije pri dostavni službi. Hkrati poškodbo pri dostavi sporočite tudi Vitababy &  Vitakid. To storite tako, da pošiljko odnesete na najbližjo pošto oz. GLS regijski center, v kolikor tako zahteva dostavljalec, in sicer v enakem stanju, kot ste jo prejeli (ne da bi karkoli dodali ali odstranili) ter izpolnite reklamacijski zapisnik. Skupaj s Pošto Slovenije oziroma GLS Slovenia bomo poskrbeli, da bo reklamacija rešena v najkrajšem možnem času.

 

Prijetno nakupovanje in lep dan vam želi,

Ekipa VITABABY & VITAKID

Košarica
Ni izdelkov v košarici!
Nadaljuj z nakupovanjem