Spletna trgovina deluje 24 ur na dan, vse dni v tednu. Naročila odpremimo v najkrajšem možnem času.

0
BLOG
PRIJAVA NA E-NOVICE
Prijavite se na #VITABABY
novice.
- 7%
Beaming Baby Bio-razgradljive HLAČNE plenice | 8 L | 15–18 kg

Beaming Baby Bio-razgradljive HLAČNE plenice | 8 L | 15–18 kg

Najbolj napredne ekološke bio-razgradljive hlačne pleničke na svetu. So brez kemikalij, razgradljive in vsebujejo revolucionarni naravni sloj, ki diha s kožo vašega dojenčka.

Količina: 23 hlačnih pleničk.
ZA ZDRAV ZAČETEK ŽIVLJENJA!
19.05 
Dostava: 1–3 delovne dni.
Dodaj na seznam želja
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Opis izdelka

  • Brez pleničnega izpuščaja po 7 dneh uporabe (Sporočite nam, če temu ni tako in vrnili vam bomo denar.).
  • Vaš dojenček ne bo izpostavljen škodljivim kemikalijam.
  • Izjemno udobje z raztegljivim zadnjim delom in stranskimi zaporami.
  • Brez GMO v vpojnem jedru.
  • Primerne tudi za dojenčke, ki imajo atopijski dermatitis.

Večina dojenčkov trpi za pleničnim izpuščajem, ekcemi, astmo ali pa imajo občutljivo kožo v svojih prvih treh letih življenja. Mnoge od teh problemov je mogoče enostavno rešiti z izogibanjem kemikalijam.

Beaming Baby bio-razgradljive naravne plenice vsebujejo 54 % manj kemikalij kot standardne plenic in 38 % manj kot druge eko plenice.

S plenicami Beaming Baby ne samo da bistveno zmanjšate količino kemikalij, ki dnevno prihajajo v stik z vašim dojenčkom, lahko ste prepričani, da uporabljate enega najbolj okolju prijaznih otroških pripomočkov na Planetu!

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.

Želite zaščititi in negovati občutljivo kožo vašega dojenčka? Se počutiti varno ob vedenju, da je vaš malček negovan samo z najboljšim? Da je njegova plenička brez škodljivih kemikalij in ritka ne bo nikoli vneta? Vse to in še več so prednosti družinskega podjetja Beaming Baby. Začetki Beaming Baby-ja so nastali v kuhinji g. Charlie Wynna iz Devona. Tako kot večina mladih staršev je začel razmišljati o tem, kaj je najboljše za novorojenčka. Več

Neizogibno vneta ritka?
Ste tudi vi prepričani, da je plenični izpuščaj neizogiben in običajen pojav?
Preberi več
Najpogostejše težave dojenčkove kože
Dojenčkova koža, ki je bila v maternici dobro zavarovana, postane, ko pride v stik z zunanjim svetom zelo ranljiva. Poleg tega je približno petkrat tanjša, njena zaščitna vloga pa še ni popolnoma razvita. Med prilagajanjem novemu okolju je izpostavljena najrazličnejšim prijemom, drgnjenju, umivanju, brisanju ter temperaturnim spremembam. Vse to lahko izzove najrazličnejše izpuščaje in druge težave, saj koža naših malčkov šele gradi svoje imunske odzive.
Preberi več

Izbirate tudi lahko med

Vitababy

PRIPOROČA

preberite zanimivosti na
našem Vitababy BLOGU
1

junij

2021

Novice

1 junija 2021

Ponovno skupaj naročamo ekološka oblačila in dodatke KITE. Ta barvita in slikovita ekološka oblačila so tako prisrčnih barv in vzorcev, da se z lahkoto zaljubiš vanje. Poleg čudovitega izgleda pa seveda ustrezajo najvišjim ekološkim standardom.
15

marec

2021

Novice

15 marca 2021

Ponovno skupaj naročamo ekološka oblačila in dodatke KITE. Ta barvita in slikovita ekološka oblačila so tako prisrčnih barv in vzorcev, da se z lahkoto zaljubiš vanje. Poleg čudovitega izgleda pa seveda ustrezajo najvišjim ekološkim standardom.
4

februar

2021

Blog

4 februarja 2021

Dr. Sherri Tenpenny je ena izmed najbolj znanih zdravnikov v Ameriki in po svetu. Je glasna zagovornica svobodne izbire, vključno s pravico do zavrnitve cepljenja. Je strokovnjakinja za številne teme s področja integrativne medicine. Kot mednarodno znana govorka je zelo iskana zaradi svoje sposobnosti, da odlično predstavi znanstveno zanesljive informacije o nevarnostih cepljenja.
Košarica
V košarici ni izdelkov!
Nadaljuj z nakupovanjem