Spletna trgovina deluje 24 ur na dan, vse dni v tednu. Naročila odpremimo v najkrajšem možnem času.

0
BLOG
PRIJAVA NA E-NOVICE
Prijavite se na #VITABABY
novice.

Obrazec za vračilo blaga

Vračilo blaga!

Veseli smo, ker ste nam z naročilom v naši spletni trgovini izkazali zaupanje. Ker želimo, da to zaupanje tudi ohranjate, vam prilagamo obrazec, ki vam bo olajšal postopek vračanja artiklov v primeru, ko z artiklom ne boste zadovoljni oziroma ne bo izpolnil vaših pričakovanj. Naročeno blago lahko vrnete v 30 dneh od prejema, o odstopu od pogodbe pa nas morate obvestiti pisno, v 15 dneh od prejema blaga. Če z izdelkom niste zadovoljni, ga skupaj z računom pošljite nazaj na naš naslov: Vitababy, Potočnikova ulica 15, 1230 Domžale. Pred pošiljanjem izdelek ustrezno zavarujte s transportno embalažo. Blago mora biti nerabljeno, nepoškodovano in v originalni embalaži z navodili in etiketami proizvajalca. Stroške pošiljanja krije pošiljatelj. Pošiljk z odkupnino ne sprejemamo.

Več o pogojih vračila blaga si preberite na naši spletni strani: Splošni pogoji poslovanja

Veseli smo, ker ste nam z naročilom v naši spletni trgovini izkazali zaupanje. Ker želimo, da to zaupanje tudi ohranjate, vam prilagamo obrazec, ki vam bo olajšal postopek vračanja artiklov v primeru, ko z artiklom ne boste zadovoljni oziroma ne bo izpolnil vaših pričakovanj.

Naročeno blago lahko vrnete v 30 dneh od prejema, o odstopu od pogodbe pa nas morate obvestiti pisno, v 15 dneh od prejema blaga.

Če z izdelkom niste zadovoljni, ga skupaj s spodnjim obrazcem in računom pošljite nazaj na naš naslov: Vitababy, Potočnikova ulica 15, 1230 Domžale.

Pred pošiljanjem izdelek ustrezno zavarujte s transportno embalažo.

Blago mora biti nerabljeno, nepoškodovano in v originalni embalaži z navodili in etiketami proizvajalca.

Stroške pošiljanja krije pošiljatelj. Pošiljk z odkupnino ne sprejemamo.

Več o pogojih vračila blaga si preberite na naši spletni strani: Splošni pogoji poslovanja

 

OBRAZEC ZA VRAČILO (izpolnite):

    Kupnino za vrnjen izdelek vam bomo vrnili po isti poti, kot je bilo izvedeno plačilo naročila. V primeru plačila kupnine po povzetju navedite TRR na katerega vam vrnemo kupnino.

    Obrazec, ki ste ga izpolnili boste prejeli na Vaš e-mail. Prosimo, da obrazec natisnete in ga priložite k izdelkom, ki jih vračate.

    Košarica
    V košarici ni izdelkov!
    Nadaljuj z nakupovanjem