10 %-OTVORITVENI POPUST na prednaročila edinstvenih BOSONOGIH ZIMSKIH ŠKORNJEV, tudi za ekstremne zimske razmere | Be Lenka SNOWFOX (št. 25-37) ❄️ KODA za POPUST: BOSONOGITUDIPOZIMI10 (tudi na že znižano ceno, do vključno ned., 27. 10. 2022). Dostava med 9. in 12. 12. 2022. Možna MENJAVA in VRAČILO DENARJA.

%-AKTUALNE KODE:  *FREETSENSATION *13 % popust – obutev Freet po rednih cenah (do preklica).         **MINUS8 **8 % popust – velja na vse izdelke na spletni polički Vitababy (do vključno 28. 2. 2023).

%% KODA za 13 % popust na bosonogo obutev Freet po rednih cenah: FREETSENSATION. Velja do 20. 8. 2023.

%% KODA za 20 % popust na vsa ekološka poletna, jesenska in zimska oblačila, tudi na že močno znižane izdelke: POLETJE. Velja do 20. 8. 2023.

❄️ ALI STE SI ŽE NAREDILI PRAZNIČNO ZALOGO EKO PLENIC? Ali že imate toplo, nepremočljivo BOSONOGO OBUTEV za zimske radosti? ❄️ VIKEND KODA ZA 8 %-POPUST NA VSE: LJUBIMZIMO8 Vitababy bo med 24. 12. in 2. 1. 2022 NA POČITNICAH. Naročila, oddana po 24. 12. 2022, bodo odpremljena od 3. 1. 2023 dalje, enako velja za osebne prevzeme in pomerjanja.

💝 Dragi Vitababy Prijatelji. 💝
🎄 Naj vas prevzameta mir in praznično veselje. 🎄 Naj vam novo leto 2023 prinese 🎄najboljše ter vas v polnosti podpre. 🎄
Z ljubeznijo, Nadja, Tjaša, Milan

❄️⛄ Vitababy je NA POČITNICAH med 24. 12. in 2. 1. 2023. Naročila, oddana v tem času, bodo odpremljena od 3. 1. 2023 dalje. ⛄ ❄️

BLOG
PRIJAVA NA E-NOVICE
Prijavite se na #VITABABY
novice.

Obrazec za vračilo blaga

Veseli smo, ker ste nam z naročilom v naši spletni trgovini izkazali zaupanje. Ker želimo, da to zaupanje tudi ohranjate, vam prilagamo obrazec, ki vam bo olajšal postopek vračanja artiklov v primeru, ko z artiklom ne boste zadovoljni oziroma ne bo izpolnil vaših pričakovanj.

Naročeno blago oz. blago kupljeno po pogodbi na daljavo, kamor spada tudi nakup preko spleta, lahko v skladu z zakonom o varstvu potrošnikov vrnete v 15 dneh od prejema blaga brez navedbe razloga, O odstopu od pogodbe nas morate obvestiti predhodnu pisno, najlažje preko spodnjega obrazca za vračilo ali na mail: info@vitababy.si.

Če z izdelkom niste zadovoljni, ga skupaj s spodnjim obrazcem pošljite kot priporočeno pošiljko na naslov: iPROJ, d.o.o., PE Ljubljana, Privškova ulica 42, 1000 Ljubljana (vračila so možna samo preko pošte oz. dostavne službe).

Pred pošiljanjem izdelek ustrezno zavarujte s transportno embalažo.

Blago mora biti nerabljeno, nepoškodovano in v originalni embalaži z navodili in etiketami proizvajalca.

Pošiljk z odkupnino ne sprejemamo.

Več o pogojih vračila blaga si preberite na naši spletni strani: Splošni pogoji poslovanja

OBRAZEC ZA VRAČILO (izpolnite):

  Kupnino za vrnjen izdelek vam bomo vrnili po isti poti, kot je bilo izvedeno plačilo naročila. V primeru plačila kupnine po povzetju navedite TRR na katerega vam vrnemo kupnino.

  Obrazec, ki ste ga izpolnili boste prejeli na Vaš e-mail. Prosimo, da obrazec natisnete in ga priložite k izdelkom, ki jih vračate.

  APLIKACIJA ZA VRAČILO IZDELKOV:

  V nadaljevanju boste preko našega partnerja GLS izvedli še vpis za enostavno brezplačno vračilo paketa.

  Za nadaljevanje kliknite na gumb: POŠLJI PAKET. 

  Košarica
  Ni izdelkov v košarici!
  Nadaljuj z nakupovanjem