Spletna trgovina deluje 24 ur na dan, vse dni v tednu. Naročila odpremimo v najkrajšem možnem času.

0
BLOG
PRIJAVA NA E-NOVICE
Prijavite se na #VITABABY
novice.
NOVO!
Konec zgage | In ostalih želodčnih težav

Konec zgage | In ostalih želodčnih težav

Knjiga z napotki za reševanje želodčnih težav.

Kako se prepreči okužbo s Helicobacter pylori, prepreči oz. ozdravi razjede in izboljša prebavo ter s tem tudi imunski sistem. Težave z zgago, tiščanjem in razdraženimi sluznicami se lahko obvlada v zelo kratkem času, če se jih pravilno loti. 

Avtorici: dr. vet. med. Adriana Dolinar in Sanja Lončar.

PRELISTAJ PRIROČNIK!

12.00 
Dostava: 1–3 delovne dni.
Dodaj na seznam želja
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Opis izdelka

Tehnične specifikacije:

  • 144 barvnih strani
  • format 130 x 190 mm
  • mehka vezava, broširano, plastificirana platnica.

Priznavajo, da so tudi sami osupli nad napakami, ki jih ljudje počnejo, ker ne razumejo delovanja želodca.

Ena najbolj pogostih je, da zgago, spahovanje, razjede in okužbe s Helicobacter pylori pripisujejo presežku kisline. V resnici pa so te težave v 90 % primerov posledica pomanjkanja želodčne kisline. S tem, da začnejo kislino gasiti s sodo bikarbono, farmacevtskimi antacidi ali z zaviralci protonske črpalke, le prikličejo dodatne težave.

Že upočasnjeno prebavo s tem dodatno ustavijo, patogeni organizmi ostajajo neprebavljeni, slabo obdelana beljakovinska hrana pa postane le njihova „topla malica“, ob kateri se lahko pospešeno razmnožujejo.

Za zaviralce protonske črpalke je znano, da s tem, ko zavrejo kislino, zavrejo tudi delovanje različnih imunskih celic, zato bojo postali še bolj dovzetni za okužbe z bakterijami, kot so Salmonella, Campylobacter, Vibrio cholerae, Listeria monocytogenes in Clostridium difficile. Poveča se tudi nevarnost za okužbo z zajedavcem Giardia lamblia. Verjetno ne bo treba dolgo čakati tudi na razširitev okužbe s Helicobacter pylori. Od tam pa do težkih razjed in tudi raka ni daleč.

Preprečite takšne scenarije in pravočasno prisluhnite svojemu želodcu. Verjeli ali ne, težave z zgago, s tiščanjem in z razdraženimi sluznicami se lahko obvlada v zelo kratkem času. Če se tega pravilno loti, seveda.

O avtoricah:

Adriana Dolinar, dr. vet. med., je predsednica Združenja za obuditev celostnega človeka, predavateljica za strokovno in laično javnost, avtorica številnih člankov o preverjenih naravnih in celostnih rešitvah različnih težav človeka in živali ter soavtorica priročnikov projekta Skupaj za zdravje človeka in narave.

Sanja Lončar že od leta 2005 vodi največje slovensko nevladno gibanje – projekt Skupaj za zdravje človeka in narave, ki raziskuje številne naravne rešitve za težave, s katerimi se človek danes srečuje.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.

Izbirate tudi lahko med

Vitababy

PRIPOROČA

preberite zanimivosti na
našem Vitababy BLOGU
1

junij

2021

Novice

1 junija 2021

Ponovno skupaj naročamo ekološka oblačila in dodatke KITE. Ta barvita in slikovita ekološka oblačila so tako prisrčnih barv in vzorcev, da se z lahkoto zaljubiš vanje. Poleg čudovitega izgleda pa seveda ustrezajo najvišjim ekološkim standardom.
15

marec

2021

Novice

15 marca 2021

Ponovno skupaj naročamo ekološka oblačila in dodatke KITE. Ta barvita in slikovita ekološka oblačila so tako prisrčnih barv in vzorcev, da se z lahkoto zaljubiš vanje. Poleg čudovitega izgleda pa seveda ustrezajo najvišjim ekološkim standardom.
4

februar

2021

Blog

4 februarja 2021

Dr. Sherri Tenpenny je ena izmed najbolj znanih zdravnikov v Ameriki in po svetu. Je glasna zagovornica svobodne izbire, vključno s pravico do zavrnitve cepljenja. Je strokovnjakinja za številne teme s področja integrativne medicine. Kot mednarodno znana govorka je zelo iskana zaradi svoje sposobnosti, da odlično predstavi znanstveno zanesljive informacije o nevarnostih cepljenja.
Košarica
V košarici ni izdelkov!
Nadaljuj z nakupovanjem