Spletna trgovina deluje 24 ur na dan, vse dni v tednu. Naročila odpremimo v najkrajšem možnem času.

0
BLOG
PRIJAVA NA E-NOVICE
Prijavite se na #VITABABY
novice.
Oekonorm Nawaro Voščenke za tekstil Tex | Za likanje | 6 barv

Oekonorm Nawaro Voščenke za tekstil Tex | Za likanje | 6 barv

Naravne voščenke za tekstil so razvite za risanje na naravne tkanine, kot so bombaž, svila, lan, konoplja. 

Z njimi lahko ustvarite unikatno majčko, predpasnik za babico, poslikate torbico. Niso primerne za sintetična vlakna in volno. 

Količina: 6 barv
Primerne so za otroke od 2. leta starosti dalje in pod nadzorom odrasle osebe.
8.00 
Dostava: 1–3 delovne dni.
Dodaj na seznam želja
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Opis izdelka

Za izdelavo teh voščenk se uporabljajo samo najboljše naravne surovine. Stearin, ki ga uporabljajo pri izdelavi, je izdelan iz palmovega olja. Pridelujejo ga majhni kmetje, ki svoje palme gojijo ekološko in trajnostno. To je pomembno za ohranjanje habitata ogroženih vrst.

Voščenke so premium kakovosti in omogočajo odlično slikanje. Rahel belkast sloj na voščenkah je dokaz njihove kakovosti, saj kaže na visoko vsebnost čebeljega voska.

Različne pastelne barve naravnih voščenk spodbujajo domišljijo in se med seboj lepo ujemajo.

V kompletu je 6 naravnih voščenk različnih barv, premera 8 mm in dolžine 60 mm.

Rastlinski stearin, več kot 25% čistega čebeljega voska, voski rastlinskega izvora, prečiščena šampanjec kreda, lanolin.

Brez glutena, laktoze in oreščkov. 

Pred uporabo tekstil operete na 40°C. Pod tkanino položite karton in slikajte na ravni površini. Ko zaključite, položite čez sliko vpojni papir (npr. časopisni) in polikajte (brez pare) zadnjo stran tkanine, na katero ste slikali, vse dokler ni več ostankov voščenk na papirju. Nato polikajte še prednjo stran brez papirja. Po dveh dneh lahko tkanino ponovno operete z nežnim detergentom brez belil.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.

Vsi Nawaro ÖkoNORM izdelki za ustvarjanje so naravni in popolnoma nestrupeni.

Narejeni so iz obnovljivih virov in v skladu s strogimi okoljskimi standardi, ki zagotavljajo visoko kakovostne, zdrave in okolju prijazne izdelke. Izdelke lahko recikliramo ali kompostiramo. Izdelki so ekonomični in pakirani v preproste ekološke embalaže. Več

Izbirate tudi lahko med

Vitababy

PRIPOROČA

preberite zanimivosti na
našem Vitababy BLOGU
1

junij

2021

Novice

1 junija 2021

Ponovno skupaj naročamo ekološka oblačila in dodatke KITE. Ta barvita in slikovita ekološka oblačila so tako prisrčnih barv in vzorcev, da se z lahkoto zaljubiš vanje. Poleg čudovitega izgleda pa seveda ustrezajo najvišjim ekološkim standardom.
15

marec

2021

Novice

15 marca 2021

Ponovno skupaj naročamo ekološka oblačila in dodatke KITE. Ta barvita in slikovita ekološka oblačila so tako prisrčnih barv in vzorcev, da se z lahkoto zaljubiš vanje. Poleg čudovitega izgleda pa seveda ustrezajo najvišjim ekološkim standardom.
4

februar

2021

Blog

4 februarja 2021

Dr. Sherri Tenpenny je ena izmed najbolj znanih zdravnikov v Ameriki in po svetu. Je glasna zagovornica svobodne izbire, vključno s pravico do zavrnitve cepljenja. Je strokovnjakinja za številne teme s področja integrativne medicine. Kot mednarodno znana govorka je zelo iskana zaradi svoje sposobnosti, da odlično predstavi znanstveno zanesljive informacije o nevarnostih cepljenja.
Košarica
V košarici ni izdelkov!
Nadaljuj z nakupovanjem