Spletna trgovina deluje 24 ur na dan, vse dni v tednu. Naročila odpremimo v najkrajšem možnem času.

0
BLOG
PRIJAVA NA E-NOVICE
Prijavite se na #VITABABY
novice.
Sonett Čistilo/topilo za maščobe | Pomaranča

Sonett Čistilo/topilo za maščobe | Pomaranča

Odlično čistilo za mastne madeže! Visoko koncentrirano, rastlinsko čistilo z vonjem pomarančne lupinice. Primerno za odstranjevanje trdovratnih maščob in oljnih medežev v kuhinji, kopalnici in delavnici. Čistilo je primerno tudi za tla, okna in drude vodoodporne površine. Ne poškoduje občutljive površine. Koži prijazno.

Veganski proizvod.

Količina: 500 ml
4.15 
Dostava: 1-3 delovne dni.
Dodaj na seznam želja
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Opis izdelka

Kombinacija sestavin tvori aktivne čistilne lastnosti, zato je izdelek primeren za odstranjevanje maščobnih in oljnatih oblog iz najrazličnejših površin. Bio olje pomaranče povečujem moč čistila. Čistilo je idealno za čiščenje tal in oken. Čistilo lahko uporabljamo za čiščenje nape, pečice, štedilnika, za razmaščevanje kovin. Čistilo se lahko uporabi razredčeno z vodo 1:10 ali nerazredčeno, odvisno od umazanije. Za tla in okna svetujemo kombinacijo 1 ml čistila in 2 l vode. Priložena je merica, enota 5 ml.

Sladkorni tenzidi, alkoholni sulfat iz kokosove maščobe, rastlinski alkohol (etanol), naravno olje pomarančnih lupin (vsebuje limonen), citrati, eterična olja pomaranče* (vsebuje limonen*), brgamotke* (vsebuje limonen*, linalol*), kajeputa* (vsebuje limonen*) in citronele* (vsebuje citronelol*, geraniol*), balzamični dodatki, prevrtinčeno vodo

* iz biološko kontroliranih nasadov in neobdelanih površin

Pred uporabo vedno preberite označbe in informacije proizvajalca.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.

SONETT spada k pionirjem izdelave ekoloških pralnih in čistilnih sredstev. Sonettova kakovost temelji na duhovnem antropozofskem znanju. Da bi renaturizirali vodo, ki jo uporabljamo dodamo SONETT-ovim pralnim in čistilnim sredstvom ritmične substance s pomočjo oloidov, v proizvodnji pa uporabljamo procesirano vodo, ki je bila prevrtinčena v 12-ih steklenih jajčastih posodah. Več

Izbirate tudi lahko med

Vitababy

PRIPOROČA

preberite zanimivosti na
našem Vitababy BLOGU
1

junij

2021

Novice

1 junija 2021

Ponovno skupaj naročamo ekološka oblačila in dodatke KITE. Ta barvita in slikovita ekološka oblačila so tako prisrčnih barv in vzorcev, da se z lahkoto zaljubiš vanje. Poleg čudovitega izgleda pa seveda ustrezajo najvišjim ekološkim standardom.
15

marec

2021

Novice

15 marca 2021

Ponovno skupaj naročamo ekološka oblačila in dodatke KITE. Ta barvita in slikovita ekološka oblačila so tako prisrčnih barv in vzorcev, da se z lahkoto zaljubiš vanje. Poleg čudovitega izgleda pa seveda ustrezajo najvišjim ekološkim standardom.
4

februar

2021

Blog

4 februarja 2021

Dr. Sherri Tenpenny je ena izmed najbolj znanih zdravnikov v Ameriki in po svetu. Je glasna zagovornica svobodne izbire, vključno s pravico do zavrnitve cepljenja. Je strokovnjakinja za številne teme s področja integrativne medicine. Kot mednarodno znana govorka je zelo iskana zaradi svoje sposobnosti, da odlično predstavi znanstveno zanesljive informacije o nevarnostih cepljenja.
Košarica
V košarici ni izdelkov!
Nadaljuj z nakupovanjem