10 %-OTVORITVENI POPUST na prednaročila edinstvenih BOSONOGIH ZIMSKIH ŠKORNJEV, tudi za ekstremne zimske razmere | Be Lenka SNOWFOX (št. 25-37) ❄️ KODA za POPUST: BOSONOGITUDIPOZIMI10 (tudi na že znižano ceno, do vključno ned., 27. 10. 2022). Dostava med 9. in 12. 12. 2022. Možna MENJAVA in VRAČILO DENARJA.

%-AKTUALNE KODE:  *FREETSENSATION *13 % popust – obutev Freet po rednih cenah (do preklica).         **MINUS8 **8 % popust – velja na vse izdelke na spletni polički Vitababy (do vključno 28. 2. 2023).

%% KODA za 13 % popust na bosonogo obutev Freet po rednih cenah: FREETSENSATION. Velja do 20. 8. 2023.

%% KODA za 20 % popust na vsa ekološka poletna, jesenska in zimska oblačila, tudi na že močno znižane izdelke: POLETJE. Velja do 20. 8. 2023.

❄️ ALI STE SI ŽE NAREDILI PRAZNIČNO ZALOGO EKO PLENIC? Ali že imate toplo, nepremočljivo BOSONOGO OBUTEV za zimske radosti? ❄️ VIKEND KODA ZA 8 %-POPUST NA VSE: LJUBIMZIMO8 Vitababy bo med 24. 12. in 2. 1. 2022 NA POČITNICAH. Naročila, oddana po 24. 12. 2022, bodo odpremljena od 3. 1. 2023 dalje, enako velja za osebne prevzeme in pomerjanja.

💝 Dragi Vitababy Prijatelji. 💝
🎄 Naj vas prevzameta mir in praznično veselje. 🎄 Naj vam novo leto 2023 prinese 🎄najboljše ter vas v polnosti podpre. 🎄
Z ljubeznijo, Nadja, Tjaša, Milan

❄️⛄ Vitababy je NA POČITNICAH med 24. 12. in 2. 1. 2023. Naročila, oddana v tem času, bodo odpremljena od 3. 1. 2023 dalje. ⛄ ❄️

BLOG
PRIJAVA NA E-NOVICE
Prijavite se na #VITABABY
novice.
show blocks helper

Blagovna znamka -

Atributi -

Velikost oblačil -

Barva +

Cena

  

Eko pleničke Eco by Naty

Plenice Eco By Naty, za enkratno uporabo, vsebujejo do 60 % bio-obnovljivih virov. Izdelane so izključno iz certificiranih naravnih materialov. Plenice Eco by Naty so vodilne zelene pleničke na svetu, glede na ocene uporabnikov.

So prve, ki nosijo najstrožji neodvisni certifikat OK biobased TUV Austria. Plenička je mehka, nežna, udobna in nadvse zdrava plenička, ki diha. Izdelana je na osnovi koruznega škroba, brez dišav, klora, beljenja in gensko spremenjenih organizmov. Barva potiska na pleničkah ne vsebuje težkih kovin in ne škoduje zdravju.

Je hipoalergena, zato je tveganje za plenične izpuščaje in alergije bistveno manjše, kot pri običajnih pleničkah. To potrjuje certifikat Švedskega združenja za astmo in alergije.

Eko pleničke Eco by Naty

Trajnostne, udobne in nepremagljive pleničke! Poskrbijo, da bodo v stiku z otrokovo kožo samo ekološki rastlinski materiali. Pleničke za izjemno dobrobit planeta in ohranitev zdravja naših otrok!

 

Košarica
Ni izdelkov v košarici!
Nadaljuj z nakupovanjem