10 %-OTVORITVENI POPUST na prednaročila edinstvenih BOSONOGIH ZIMSKIH ŠKORNJEV, tudi za ekstremne zimske razmere | Be Lenka SNOWFOX (št. 25-37) ❄️ KODA za POPUST: BOSONOGITUDIPOZIMI10 (tudi na že znižano ceno, do vključno ned., 27. 10. 2022). Dostava med 9. in 12. 12. 2022. Možna MENJAVA in VRAČILO DENARJA.

%-AKTUALNE KODE:  *FREETSENSATION *13 % popust – obutev Freet po rednih cenah (do preklica).         **MINUS8 **8 % popust – velja na vse izdelke na spletni polički Vitababy (do vključno 28. 2. 2023).

%% KODA za 13 % popust na bosonogo obutev Freet po rednih cenah: FREETSENSATION. Velja do 20. 8. 2023.

%% KODA za 20 % popust na vsa ekološka poletna, jesenska in zimska oblačila, tudi na že močno znižane izdelke: POLETJE. Velja do 20. 8. 2023.

❄️ ALI STE SI ŽE NAREDILI PRAZNIČNO ZALOGO EKO PLENIC? Ali že imate toplo, nepremočljivo BOSONOGO OBUTEV za zimske radosti? ❄️ VIKEND KODA ZA 8 %-POPUST NA VSE: LJUBIMZIMO8 Vitababy bo med 24. 12. in 2. 1. 2022 NA POČITNICAH. Naročila, oddana po 24. 12. 2022, bodo odpremljena od 3. 1. 2023 dalje, enako velja za osebne prevzeme in pomerjanja.

💝 Dragi Vitababy Prijatelji. 💝
🎄 Naj vas prevzameta mir in praznično veselje. 🎄 Naj vam novo leto 2023 prinese 🎄najboljše ter vas v polnosti podpre. 🎄
Z ljubeznijo, Nadja, Tjaša, Milan

❄️⛄ Vitababy je NA POČITNICAH med 24. 12. in 2. 1. 2023. Naročila, oddana v tem času, bodo odpremljena od 3. 1. 2023 dalje. ⛄ ❄️

BLOG
PRIJAVA NA E-NOVICE
Prijavite se na #VITABABY
novice.
show blocks helper

KATEGORIJE -

Blagovna znamka -

Atributi -

Velikost oblačil -

Barva +

Cena

  

Eko plenice za enkratno uporabo

Postavite zdravje otrok na prvo mesto. Ekološke plenice za enkratno uporabo, so izdelane iz naravnih materialov, ki so prijaznejši do otroške kože in prispevajo k manjšemu tveganju za alergije. Za manj draženja in težav s kožo.

Dojenčkova koža je še posebej dovzetna za kemikalije. Kemikalije, ki pridejo v stik z otroško kožo, se tudi absorbirajo v krvni obtok. Zato ekološke plenice, Eco by Naty in Beaming Baby, ne vsebujejo plastike, kot večina pleničk na tržišču, ki jo pridobivamo iz nafte. Namesto tega, so uporabljeni naravni bio-obnovljivi materiali. Vse navedbe pa so podkrepljene s trdnimi in neodvisnimi dokazi in certifikati iz neodvisnih laboratorijev oziroma organizacij.

Eko plenice za enkratno uporabo

Trajnostne, udobne in nepremagljive pleničke, ki poskrbijo, da bodo v stiku z otroško kožo samo ekološki rastlinski materiali. Ekološke pleničke za izjemno dobrobit planeta in ohranitev zdravja naših otrok!

Košarica
Ni izdelkov v košarici!
Nadaljuj z nakupovanjem